Platán Panzió-Étterem

Közép-Magyarországi régió - Dobogókő

Platán Panzió-Étterem, Dobogókő
  • Cím: 2098 Dobogókő, Téry Ödön út 15.
  • Telefon: 26/347-680
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Platán Panzió-Étterem, Dobogókő

A Platán-panzió, a Pilis-hegység 700 méter magas csúcsán, a tölgy, bükk és fenyőerdők háromszögében található, mindössze félórányi autóútra a fővárostól. Panziónkban családias hangulattal várjuk. A pihenés mellett sokat kirándulhat vagy akár kerékpározhat az ország legkiterjedtebb, erdei, aszfaltos kerékpárútjain. Panziónk szomszédságában igen kellemes hangulatú uszodát, szaunát, tenisz pályát, és bowling pályát talál, télen a felvonós sípályán síelhet. Ha szereti a termálfürdőket, akkor, mindössze húsz kilométernyire tőlünk, az új Mária Valéria hídon átkelve, Szlovákia egyik legkellemesebb fedett-szabadtéri élmény-termálfürdőjét élvezheti, vagy akár meglátogathatja a festői szépségű Szentendre hangulatos utcáit, Duna parti sétányát, de akár megcsodálhatja a közeli Esztergomot, vagy behajózhat Budapest szívébe.

Platán Panzió-Étterem, Dobogókő

Panziónk tíz szobával rendelkezik. A szobákat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy eltérő igényszinteket tudjunk egy házon belül kielégíteni, ezért a legegyszerűbb szobától, a három csillagos, gazdagon bútorozott szobán át, a két szobás, két fürdőszobás, óriás terasszal rendelkező luxus apartmanig választhat a kategóriák között. Valamennyi szobánk színes tévével és önálló fürdőszobával felszerelt. A kutyával érkezőket is szeretettel várjuk. Éttermünk rendkívül barátságos és meleg hangulatú, melyhez tartozik egy óriási, fapallós, szabadtéri terasz is. A dohányosokra és a nem dohányosokra is gondoltunk, amikor egy teljesen különálló, dohányzó éttermet alakítottunk ki panziónkon belül. Panziónk tíz szobával rendelkezik. A szobákat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy eltérő igényszinteket tudjunk egy házon belül kielégíteni, ezért a legegyszerűbb szobától, a három csillagos, gazdagon bútorozott szobán át, a két szobás, két fürdőszobás, óriás terasszal rendelkező luxus apartmanig választhat a kategóriák között.

Platán Panzió-Étterem, Dobogókő
  • Cím:2098 Dobogókő, Téry Ödön út 15.
  • Telefon:26/347-680
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás